top of page
Psykoterapi

En typisk behandling

Forsamtale

Før en behandling har du og jeg en uforpliktende forsamtale hvor vi finner ut om jeg er den rette til å hjelpe deg. 

Inntakssamtale

Dersom du bestemmer deg for å benytte deg av behandlingen går vi så videre til en inntakssamtale for å samle relevant informasjon i forkant av behandlingen.

Behandling

I en typisk behandling finner du og jeg sammen den underliggende årsaken til din utfordring, så avbryter vi tankemønstrene som startet og opprettholdt problemet før vi installerer en ny tenkemåte og adferd som gagner deg og som fører deg i den retningen du selv ønsker for ditt liv. 

Med unntak av forsamtalen foregår hele behandlingen i hypnose. Hypnose er en naturlig tilstand vi går inn og ut av flere ganger om dagen, og er simpelthen en avslappet og trygg tilstand der vi kommer i direkte kontakt med underbevisstheten.​

Oppfølging

I etterkant av økten følger jeg deg opp i 3 uker gjennom korte samtaler for å følge din progresjon, gi støtte samt svare på eventuelle spørsmål som oppstår. Det er også mulig å kjøpe utvidede oppfølgingspakker med lengre coaching og veiledningssamtaler.​

Online

Alle behandlinger foregår online. Nettmøter fungerer særlig godt for RTT og hypnoterapi da kunden sitter med øynene igjen i en avslappet tilstand gjennom hele behandlingen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page