top of page
DSC_5689[1].jpg

Hei, Jeg er Karen

Jeg er en hypnoterapeut spesialisert innen metoden Rapid Transformational Therapy og  Mindfulnessinstruktør. Tidligere jobbet jeg som forsker innen biologi, men livet ville det til at jeg skulle jobbe med menneskets natur. Denne overgangen har for meg bydd på en dyp eksistensiell reise, hvis frukter og innsikter har gjort meg til en uredd og nysgjerrig terapeut som møter mine kunder på en medfølende og trygg måte.

Det er motiverende og fascinerende for meg å se hvor mye vi kan få til i løpet av en enkelt behandling og hvor stor forståelse en person kan oppnå for sin situasjon i løpet av den korte tiden vi jobber sammen. Ofte tror vi at vi vet hvor problemene våre stammer fra, men sannheten er at vi som regel bare skraper i overflaten av den virkelige roten av problemet. Tradisjonell samtaleterapi jobber i det bevisste plan, men i RTT jobber vi i underbevisstheten og det ubevisste plan, for å virkelig komme til bunns i det som holder oss tilbake fra å leve et godt og fantastisk liv.

 

Det å jobbe så dypt og intenst med mine kunder er noe av det mest givende jeg gjør. Mitt grunnsyn for hvert menneske jeg møter er at de allerede er perfekte skapninger. Men som har båret med seg misforståelser om seg selv fra tidligere i livet og som har formet sin sannhet om hvem de er basert på usanne og utdaterte konklusjoner. Min rolle er å hjelpe deg til å frigjøre deg fra disse misforståelsene og for å bryte de lenkene som har holdt deg tilbake.

Mitt mål for vårt samarbeid er å løsrive deg fra dine begrensende tanker og handlinger og gi deg det du trenger for å endre kurs i ditt liv og bevege deg i den retningen som du selv ønsker.

bottom of page